DIÁKÖNKORMÁNYZAT

(2019/2020)

Szeptemberben megtörtént az osztályok DÖK képviselőinek megválasztása a 3-8. évfolyamokon.

Diákönkormányzat elnöke: Balogh Babett Anna

Helyettes: Szabó Milán

Sportfelelős alsó tagozaton: Mezei Zsanett

Sportfelelős alsó tagozaton: Kotyán Ádám

Az Állatok Világnapja alkalmából kisállat bemutatót tartottunk, melyre sok érdeklődő látogatott el.

 

Az idei tanévben a diákok segítségével az iskola aulájában kihelyezésre került a DÖK fal, amelyen a tanulók követni tudták az aktuális programokat.

 

Ebben a tanévben októberben elkezdtük a kiütőcske bajnokságok szervezését felső tagozaton, először az 5.és 6. évfolyamon majd a felsőbb évfolyamokon is lezajlottak a mérkőzések, amelyeken a tanulók lelkesen vettek részt. Idei tanévben a DÖK szervezésében több új programmal is készültünk a tanulók részére. Megszervezésre került az első mozi alsó és felső tagozaton, amelyek nagy teltházas sikert arattak a diákok körében.

 

 A másik új program a diákkonyha, alsó és felső tagozaton is egyaránt sok jelentkező és érdeklődő volt. A kiválasztott ételeket a tanulókkal közösen készítettük és fogyasztottuk el.

 

Novemberben megszervezésre került a már hagyománnyá vált mézes-reggeli, ahol a tanulókat mézes kenyérrel láttuk vendégül.

 

Decemberben megrendezésre került az első tanár-diák mérkőzés, amelyen a tanárok, tanítók és a diákok is lelkesen játszottak, illetve szurkoltak. A meseíró pályázatunkra sok szép mesét kaptunk a gyerekektől. Iskolánkban a sok jó gyereknek köszönhetően idén is meglátogatott minket a Mikulás és segítői, akik nagyon sok csomaggal érkeztek hozzánk.

 

A második félévet csocsóbajnoksággal kezdtük alsó és felső tagozaton. Bajnokságok iránt nem volt nagy érdeklődés, de a jelentkezők egy fergeteges és izgalmas délutánt tölthettek együtt.

 

Februárban a farsangi bálok hangulatával próbáltuk elűzni telet. Itt az alsó tagozatosok rengeteg színes és ötletes jelmezzel készültek. Felső tagozaton pedig sok színes produkciót adtak elő a vállalkozó kedvű osztályok. A szülőknek köszönhetően rengeteg plüssállatot gyűjtöttünk össze, így minden jelmezes tanuló kaphatott idén ajándékot. Ezúton is köszönöm szépen a DÖK nevében a rengeteg felajánlást.