DIÁKÖNKORMÁNYZAT

(2017/2018)

 

Szeptemberben, egy pakolós évkezdés után örömmel foglaltuk el az új iskolánkat. Az Állatok Világnapja alkalmából „Kisállat bemutatót” tartottunk, melyre sok érdeklődő látogatott el.

 

Ebben a tanévben, októberben is szerveztünk papírgyűjtést, melyen a gyerekek aktívan közreműködtek. Decemberben Tamba bajnokságokat tartottunk és közös társasjátékozásra hívtuk az iskola diákjait. Az Európai Mézes Reggelin a helyi méhészek támogatásával megismerkedhettünk a leggyakoribb hazai mézfajtákkal, és meg is kóstolhattuk azokat. Január hónap végén focibajnokságon mérhették össze ügyességüket a felsős osztályok. Februárban mindenki nagy izgalommal készült a farsangi bálra. Gyönyörű jelmezeket, ötletes bemutatókat láthattunk az új iskolánk tágas aulájában. Tavasszal Tamba, csocsó és zsinórlabda bajnokságokon ügyeskedhettünk.

 

Májusban újra papírgyűjtésre buzdítottuk a gyerekeket, ezzel is hangsúlyozva a szelektív hulladékgyűjtés jelentőségét. Az egész iskolát megmozgató papírgyűjtéssel az osztályok kasszáját növelték a szorgos gyerekek és szüleik. Júniusban könyvtárhasználati vetélkedőn szorgoskodhattak könyvtárunkban a kis könyvmolyok.

Molnárné Tóth Ibolya és Szabóné Pápa Edit