Tisztelt Izsákiak/Adózók!

 

Köszönjük, ha adójuk 1%-ával támogatják iskolánk alapítványát céljai elérésében, többek közt abban, hogy elősegítsük a tanulói életközösségek kialakítását, fejlesztését és az általános iskolai tanulók önállóságra való nevelését.

Alapítványunk feladatköre kibővült, lehetőségünk van arra, hogy 1-8. osztályig támogassuk rászoruló tanulóinkat, közösségeinket.

 

A kedvezményezett adószáma:

        1 8 3 5 4 3 1 1  -  1  -  0 3

 A kedvezményezett neve:

        TANÍTÓK ALAPÍTVÁNYA AZ IZSÁKI ISKOLÁÉRT                                                                                                                                                                                     Köszönjük!

 

Mesemondó verseny az alsó tagozaton

Február 6-án délután iskolánk alsós munkaközössége mesemondó versenyt rendezett.

A megmérettetésre minden osztály a legjobb mesemondóját nevezte be. A versenyzők jelképesen megmászták az égig érő mesefát, kiszabadították a sárkány fogságából a királylányt, s ezzel kezdetét vette a verseny. A zsűri és a vendégek tíz ügyes kis mesemondó előadását hallgatták meg. Míg a zsűri meghozta a döntését, addig a gyerekek kézműveskedéssel és drámajátékokkal töltötték az időt.

A következő eredmények születtek ezen a varázslatos délutánon:

1.-2. évfolyam:

I.   Fazekas Krisztián 2.c

II.  Csernák Zora 1.a

      Jurászik Janka  2 .a

III. Papp Emma 2.b

      Stégermájer Luca 1.b

 

3.-4.évfolyam:

I.   Mezei Márton  4.a

II.  Magó Noémi  3.a

     Sőreghy Lili 3.b

III.Csomor Emma 3.c

     Virágh Letti 4.b

Gratulálunk mindenkinek!

A legjobbak  a járási tankerületi versenyen képviselhetik iskolánkat.

 

 

Farsang az Izsáki Hírek 2018.

Az idei iskolai farsang új környezetben, az iskola aulájában került megrendezésre február elején. Az előző évekhez hasonlóan most is szép számmal jelentkeztek jelmezesek az alsó tagozatról: nagyszerű és hihetetlenül ötletes maskarások egész sora vonult fel: volt csoki automata, búvár, polip, ajándékcsomag, tükörtojás lilahagymával, tündérek, vadnyugat hősei, kiskutya, rajzfilmek szereplői. A zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, mire dobogóra állította a legjobbaknak ítélt jelmezeseket, hiszen 117 beöltöző volt.

A felső tagozatosok már csoportos jelmezekkel, vidám jelenetekkel, népmesei előadással és tánccal szórakoztatták a közönséget. Köszönetet szeretnénk mondani a Szülői Munkaközösség aktív tagjainak, a szülőknek, akik évről-évre szendviccsel, süteménnyel kedveskednek a gyerekeknek.